Effect of drying methods on the sorption isotherms of plantain flour

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001148556
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
11 (2019), 2 ; str. 149-156
Glavni autori: Fadimu, Gbemisola Jamiu (Author), Sanni, Lateef Oladimeji, Adebowale, Abdul-Razaq Adesola, Sobukola, Olajide Paul, Abdulsalam-Saghir, Petral Bola, Rasaq, Semiu Abolore, Adenekan, Monilola Kudirat
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka