Effect of drying methods on the sorption isotherms of plantain flour
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001148556 |
---|---|
Matična publikacija: |
Croatian journal of food science and technology 11 (2019), 2 ; str. 149-156 |
Glavni autori: | Fadimu, Gbemisola Jamiu (Author), Sanni, Lateef Oladimeji, Adebowale, Abdul-Razaq Adesola, Sobukola, Olajide Paul, Abdulsalam-Saghir, Petral Bola, Rasaq, Semiu Abolore, Adenekan, Monilola Kudirat |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: