Effect of drying methods on the chemical composition, colour, functional and pasting properties of plantain (Musa parasidiaca) flour
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101529 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 13 (2018), 1/2 ; str. 38-43 |
Glavni autori: | Jamiu Fadimu, Gbemisola (Author), Oladimeji Sanni, Lateef, Rasaq Adebowale, Abdul, Kareem, Sarafadeen, Paul Sobukola, Olajide, Kajihausa, Olatundun, Saghir, Abdulsam, Siwoku, Bernard, Akinsanya, Aminat, Kudirat Adenekan, Monilola |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: