Effect of drying methods on the chemical composition, colour, functional and pasting properties of plantain (Musa parasidiaca) flour

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101529
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
13 (2018), 1/2 ; str. 38-43
Glavni autori: Jamiu Fadimu, Gbemisola (Author), Oladimeji Sanni, Lateef, Rasaq Adebowale, Abdul, Kareem, Sarafadeen, Paul Sobukola, Olajide, Kajihausa, Olatundun, Saghir, Abdulsam, Siwoku, Bernard, Akinsanya, Aminat, Kudirat Adenekan, Monilola
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka