Effect of the addition of blueberries on selected physicochemical and sensory properties of yoghurts

Sažetak: U radu je istražen utjecaj dodatka borovnica i šećera na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta nakon 1, 10 i 20 dana skladištenja u hladnjaku. Ispitana je pH-vrijednost, udio ukupne čvrste tvari, proteina, masti i pepela, viskoznost, sinereza, Hunter L, a i b vrijednosti, okus, te...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717073
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 4 ; str. 434-441
Glavni autor: Cinbas, Asuman (-)
Ostali autori: Yazici, Fehmi (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology