Effect of the addition of blueberries on selected physicochemical and sensory properties of yoghurts
Sažetak: U radu je istražen utjecaj dodatka borovnica i šećera na fizikalno-kemijska i senzorska svojstva jogurta nakon 1, 10 i 20 dana skladištenja u hladnjaku. Ispitana je pH-vrijednost, udio ukupne čvrste tvari, proteina, masti i pepela, viskoznost, sinereza, Hunter L, a i b vrijednosti, okus, te...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717073 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 4 ; str. 434-441 |
Glavni autor: | Cinbas, Asuman (-) |
Ostali autori: | Yazici, Fehmi (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: