The influence of plant addition to some physicochemical, textural, microstructural, melting ability and sensory properties of Mozzarella cheese
Mozzarella cheese is produced by kneading the curd, which has a fibrous structure with melting and elongation properties, in hot water. The present study aimed to investigate the impact of the addition of some plants on certain properties of Mozzarella cheese. Rosemary (Rosmarinus officinalis L.), b...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098096 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 70 (2020), 4 ; str. 300-312 |
Glavni autori: | Yerlikaya, Oktay (Author), Akan, Ecem, Yildiz Bayram, Ozge, Demet Karaman, Ayse, Kınık, Özer |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0408 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0408Hrčak