The influence of plant addition to some physicochemical, textural, microstructural, melting ability and sensory properties of Mozzarella cheese

Mozzarella cheese is produced by kneading the curd, which has a fibrous structure with melting and elongation properties, in hot water. The present study aimed to investigate the impact of the addition of some plants on certain properties of Mozzarella cheese. Rosemary (Rosmarinus officinalis L.), b...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098096
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
70 (2020), 4 ; str. 300-312
Glavni autori: Yerlikaya, Oktay (Author), Akan, Ecem, Yildiz Bayram, Ozge, Demet Karaman, Ayse, Kınık, Özer
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0408
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0408
Hrčak