Dromedary milk protein hydrolysates show enhanced antioxidant and functional properties

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001162244/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
58 (2020), 2 ; str. 147-158
Glavni autori: Oussaief, Olfa (Author), Jrad, Zeineb, Adt, Isabelle, Khorchani, Touhami, El Hatmi, Halima
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01391naa a2200349 i 4500
001 NSK01001162244
003 HR-ZaNSK
005 20230206121456.0
007 ta
008 230206s2020 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001162244 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv  |b eng 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Oussaief, Olfa  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Dromedary milk protein hydrolysates show enhanced antioxidant and functional properties /  |c Olfa Oussaief, Zeineb Jrad, Isabelle Adt, Touhami Khorchani, Halima El-Hatmi. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 46 jed. 
504 |a Summary ; Sažetak. 
653 0 |a Mlijeko  |a Devino mlijeko  |a Proteolitički enzimi  |a Hidrolizat proteina  |a Antioksidacijska aktivnost  |a Funkcionalna svojstva 
700 1 |a Jrad, Zeineb  |4 aut 
700 1 |a Adt, Isabelle  |4 aut 
700 1 |a Khorchani, Touhami  |4 aut 
700 1 |a El Hatmi, Halima  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 58 (2020), 2 ; str. 147-158  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
776 0 |a Oussaief, Olfa  |t Dromedary milk protein hydrolysates show enhanced antioxidant and functional properties  |w nsk.(HR-ZaNSK)001116149 
981 |b B09/20 
998 |b gtao2302 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/242218  |y Elektronička verzija članka