Physicochemical and sensory properties of corn starch custard soured with tamarind, soursop and lime

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128544/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
14 (2019), 3/4 ; str. 91-97
Glavni autori: Salami, Khadijat O. (Author), Olorunlambe, Azeezat A., Adesina, Boluwatife O., Akinwande, Femi F., El-Imam, Aminat Mustapha Ahmed, Oyeyinka, Samson Adeoye
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01496naa a2200325 i 4500
001 NSK01001128544
003 HR-ZaNSK
005 20220218115529.0
007 ta
008 220218s2019 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001128544 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Salami, Khadijat O.  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Physicochemical and sensory properties of corn starch custard soured with tamarind, soursop and lime /  |c Khadijat O. Salami, Azeezat A. Olorunlambe, Boluwatife O. Adesina, Femi F. Akinwande, Amina M. Ahmed El-Imam, Samson A. Oyeyinka. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 96-97. 
653 0 |a Slastice  |a Fizikalno-kemijska svojstva  |a Tamarind  |a Graviola  |a Kukuruzni škrob 
700 1 |a Olorunlambe, Azeezat A.  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Adesina, Boluwatife O.  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Akinwande, Femi F.  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a El-Imam, Aminat Mustapha Ahmed  |4 aut 
700 1 |a Oyeyinka, Samson Adeoye  |4 aut 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 14 (2019), 3/4 ; str. 91-97  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707192 
776 0 |a Salami, Khadijat O.  |t Physicochemical and sensory properties of corn starch custard soured with tamarind, soursop and lime  |w nsk.(HR-ZaNSK)001079504 
981 |b B12/19 
998 |b gtao2202 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/235584  |y Elektronička verzija članka