Physicochemical and sensory properties of corn starch custard soured with tamarind, soursop and lime

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128544
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
14 (2019), 3/4 ; str. 91-97
Glavni autori: Salami, Khadijat O. (Author), Olorunlambe, Azeezat A., Adesina, Boluwatife O., Akinwande, Femi F., El-Imam, Aminat Mustapha Ahmed, Oyeyinka, Samson Adeoye
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka