Physicochemical and sensory properties of corn starch custard soured with tamarind, soursop and lime
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128544 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 14 (2019), 3/4 ; str. 91-97 |
Glavni autori: | Salami, Khadijat O. (Author), Olorunlambe, Azeezat A., Adesina, Boluwatife O., Akinwande, Femi F., El-Imam, Aminat Mustapha Ahmed, Oyeyinka, Samson Adeoye |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: