Effect of microwave treatment on cooking time, colour, sensory and nutritional properties of Bambara groundnut (Vigna subterranea)
Bambara groundnut is a leguminous crop that currently experiences a low level of utilisation because it is hard-to-cook and difficulty to dehull. In this study, the effects of different microwaving power of 450, 500, 600 and 750 W and time (0, 30, 60, 120 and 240 s) on cooking time, colour, sensory...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128681 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online) 15 (2020), 1/2 ; str. 11-16 |
Glavni autori: | Oyeyinka, Samson Adeoye (Author), Ajisafe, Aishat O., Akintayo, Olaide A., Iyiola, Oluyinka A., Oyeyinka, Adewumi Toyin, Olatunde, Sogo James, Badmos, Abdul-Hameed A., Fasogbon, Beatrice M., Patel, Nikita |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.1-2.8 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.1-2.8Hrčak