Effect of microwave treatment on cooking time, colour, sensory and nutritional properties of Bambara groundnut (Vigna subterranea)

Bambara groundnut is a leguminous crop that currently experiences a low level of utilisation because it is hard-to-cook and difficulty to dehull. In this study, the effects of different microwaving power of 450, 500, 600 and 750 W and time (0, 30, 60, 120 and 240 s) on cooking time, colour, sensory...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001128681
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
15 (2020), 1/2 ; str. 11-16
Glavni autori: Oyeyinka, Samson Adeoye (Author), Ajisafe, Aishat O., Akintayo, Olaide A., Iyiola, Oluyinka A., Oyeyinka, Adewumi Toyin, Olatunde, Sogo James, Badmos, Abdul-Hameed A., Fasogbon, Beatrice M., Patel, Nikita
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.1-2.8
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31895/hcptbn.15.1-2.8
Hrčak