Production and sensory evaluation of kunun-zaki sweetened with orange fleshed sweet potato (Ipomoea batatas) syrup

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101470
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
10 (2018), 2 ; str.
Glavni autori: Lola, Kolawole Fausat (Author), Adebanke, Balogun Mutiat, Adeoye, Oyeyinka Samson, Damilola, Suleiman Halimah, Olamide, Sanni-Olayiwola Halimat, Bolaji, Kareem Mustapha
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka