Chemical, functional, pasting and sensory properties of fried chips produced from cassava flour enriched with cowpea flour

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001101356/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
10 (2018), 2 ; str. 220-225
Glavni autori: Olapade, Abiodun Adekunle (Author), Adegboye, Zainab Opeyemi
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01185naa a2200265 i 4500
001 NSK01001101356
003 HR-ZaNSK
005 20230216135745.0
007 ta
008 210519s2018 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001101356 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Olapade, Abiodun Adekunle  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Chemical, functional, pasting and sensory properties of fried chips produced from cassava flour enriched with cowpea flour /  |c Abiodun Adekunle Olapade, Zainab Opeyemi Adegboye. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija i elektronički izvori: str. 224-225. 
653 0 |a Manioka  |a Manihot esculenta  |a Mletački grah  |a Vigna unguiculata  |a Brašno  |a Mješavina brašna  |a Prženje  |a Prženi čips  |a Kemijska svojstva  |a Prehrambena svojstva  |a Organoleptička svojstva 
700 1 |a Adegboye, Zainab Opeyemi  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 10 (2018), 2 ; str. 220-225  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B12/18 
998 |b sapo2105 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/210843  |y Elektronička verzija članka