|
|
|
|
LEADER |
01185naa a2200265 i 4500 |
001 |
NSK01001101356 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20230216135745.0 |
007 |
ta |
008 |
210519s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001101356
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Olapade, Abiodun Adekunle
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemical, functional, pasting and sensory properties of fried chips produced from cassava flour enriched with cowpea flour /
|c Abiodun Adekunle Olapade, Zainab Opeyemi Adegboye.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija i elektronički izvori: str. 224-225.
|
653 |
|
0 |
|a Manioka
|a Manihot esculenta
|a Mletački grah
|a Vigna unguiculata
|a Brašno
|a Mješavina brašna
|a Prženje
|a Prženi čips
|a Kemijska svojstva
|a Prehrambena svojstva
|a Organoleptička svojstva
|
700 |
1 |
|
|a Adegboye, Zainab Opeyemi
|4 aut
|9 HR-ZaNSK
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 10 (2018), 2 ; str. 220-225
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B12/18
|
998 |
|
|
|b sapo2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/210843
|y Elektronička verzija članka
|