Nutritional and sensory properties of wild lettuce (Lactuca taraxacifolia) leaves as affected by sun drying alone or in combination with blanching

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001007557/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
11 (2016), 1/2 ; str. 28-35
Glavni autori: Rukayat Busari, Kikelomo (Author), Oyeyinka, Samson Adeoye, Akinoso, Rahman, Aworh, Ogugua Charles
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01254naa a2200301 i 4500
001 NSK01001007557
003 HR-ZaNSK
005 20180928165243.0
007 ta
008 180920s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001007557 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 58  |2 2011 
080 1 |a 577  |2 2011 
100 1 |a Rukayat Busari, Kikelomo  |4 aut 
245 1 0 |a Nutritional and sensory properties of wild lettuce (Lactuca taraxacifolia) leaves as affected by sun drying alone or in combination with blanching /  |c Kikelomo Rukayat Busari, Samson Adeoye Oyeyinka, Raman Akinoso, Ogugua Charles Aworh. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 37 jed. 
653 0 |a Lactuca taraxacifolia  |a Divlja salata  |a Blanširanje  |a Sušenje na suncu  |a Nutritivna vrijednost  |a Vitamini 
700 1 |a Oyeyinka, Samson Adeoye  |4 aut 
700 1 |a Akinoso, Rahman  |4 aut 
700 1 |a Aworh, Ogugua Charles  |4 aut 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 11 (2016), 1/2 ; str. 28-35  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707192 
981 |b B03/16 
998 |b mpao1809  |b boki18091809 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/166770  |y Elektronička verzija članka