Comparison of composition and whey protein fractions of human, camel, donkey, goat and cow milk

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000985744/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
65 (2015), 3 ; str. 159-167
Glavni autori: El Hatmi, Halima (Author), Jrad, Zeineb, Salhi, Imed, Aguibi, Amel, Nadri, Amel, Khorchani, Touhami
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01337naa a2200373 i 4500
001 NSK01000985744
003 HR-ZaNSK
005 20180208112522.0
007 ta
008 180206s2015 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000985744 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
080 1 |a 613  |2 2011 
080 1 |a 577  |2 2011 
100 1 |a El Hatmi, Halima  |4 aut 
245 1 0 |a Comparison of composition and whey protein fractions of human, camel, donkey, goat and cow milk /  |c Halima El-Hatmi, Zeineb Jrad, Imed Salhi, Amel Aguibi, Amel Nadri, Touhami Khorchani. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 50 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Mlijeko  |a Kravlje mlijeko  |a Kozje mlijeko  |a Devino mlijeko  |a Magareće mlijeko  |a Majčino mlijeko  |a Fizikalno-kemijska svojstva  |a Proteini  |a Proteini sirutke  |a Proteomika 
653 5 |a Tunis 
700 1 |a Jrad, Zeineb  |4 aut 
700 1 |a Salhi, Imed  |4 aut 
700 1 |a Aguibi, Amel  |4 aut 
700 1 |a Nadri, Amel  |4 aut 
700 1 |a Khorchani, Touhami  |4 aut 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 65 (2015), 3 ; str. 159-167  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B08/15 
998 |a mamo1802  |a dald1802 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/142172  |y Elektronička verzija članka