Effect of Moringa oleifera flower fortification on the nutritional quality and sensory properties of weaning food

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950328/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
6 (2014), 2 ; str. 65-71
Glavni autor: Arise, Abimbola (-)
Ostali autori: Arise, Rotimi (-), Sanusi, M. O., Esan, O. T., Oyeyinka, Samson Adeoye
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01217naa a2200301 i 4500
001 NSK01000950328
003 HR-ZaNSK
005 20180410154248.0
007 ta
008 161202s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950328 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Arise, Abimbola 
245 1 0 |a Effect of Moringa oleifera flower fortification on the nutritional quality and sensory properties of weaning food /  |c A. [Abimbola] K. [Kemisola] Arise, R. O. Arise, M. O. Sanusi, O. T. Esan, S. [Samson] A. [Adeoye] Oyeyinka. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 71 
653 0 |a Moringa oleifera  |a Konjska rotkvica  |a Nutritivna svojstva  |a Organoleptička svojstva  |a Dječja hrana 
700 1 |a Arise, Rotimi 
700 1 |a Sanusi, M. O. 
700 1 |a Esan, O. T. 
700 1 |a Oyeyinka, Samson Adeoye 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 6 (2014), 2 ; str. 65-71  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B09/14 
998 |a lblo1612  |a bokd1612  |a mild1804 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=194580  |y Elektronička verzija članka