|
|
|
|
LEADER |
01217naa a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000950328 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20180410154248.0 |
007 |
ta |
008 |
161202s2014 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000950328
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Arise, Abimbola
|
245 |
1 |
0 |
|a Effect of Moringa oleifera flower fortification on the nutritional quality and sensory properties of weaning food /
|c A. [Abimbola] K. [Kemisola] Arise, R. O. Arise, M. O. Sanusi, O. T. Esan, S. [Samson] A. [Adeoye] Oyeyinka.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 71
|
653 |
|
0 |
|a Moringa oleifera
|a Konjska rotkvica
|a Nutritivna svojstva
|a Organoleptička svojstva
|a Dječja hrana
|
700 |
1 |
|
|a Arise, Rotimi
|
700 |
1 |
|
|a Sanusi, M. O.
|
700 |
1 |
|
|a Esan, O. T.
|
700 |
1 |
|
|a Oyeyinka, Samson Adeoye
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 6 (2014), 2 ; str. 65-71
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B09/14
|
998 |
|
|
|a lblo1612
|a bokd1612
|a mild1804
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=194580
|y Elektronička verzija članka
|