Biscuit making potentials of flours from wheat and plantain at different stages of ripeness

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000950309/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
6 (2014), 1 ; str. 36-42
Glavni autor: Oyeyinka, Samson Adeoye (-)
Ostali autori: Oyeyinka, Adewumi Toyin (-), Karim, Olayinka Ramota, Toyeeb, K. A., Olatunde, Sogo James, Arise, Abimbola
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01247naa a2200313 i 4500
001 NSK01000950309
003 HR-ZaNSK
005 20161209104058.0
007 ta
008 161202s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000950309 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Oyeyinka, Samson Adeoye 
245 1 0 |a Biscuit making potentials of flours from wheat and plantain at different stages of ripeness /  |c S. [Samson] A. [Adeoye] Oyeyinka, A. [Adewumi] T. [Toyin] Oyeyinka, O. [Olayinka] R. [Ramota] Karim, K. A. Toyeeb, S. [Sogo] J. [JamesJ. Olatunde, A. [Abimbola] K. [Kemisola] Arise. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: str. 41-42. 
653 0 |a Hrana  |a Brašno  |a Banana 
700 1 |a Oyeyinka, Adewumi Toyin 
700 1 |a Karim, Olayinka Ramota 
700 1 |a Toyeeb, K. A. 
700 1 |a Olatunde, Sogo James 
700 1 |a Arise, Abimbola 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 6 (2014), 1 ; str. 36-42  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B09/14 
998 |a lblo1612  |a bokd1612 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=185270  |y Elektronička verzija članka