Evaluation of blends of wheat (Triticum aestivum) flour and African walnut (Tetracarpidium conophorum) flour in biscuit production

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001149715/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
11 (2019), 2 ; str. 245-250
Glavni autori: Olapade, Abiodun Adekunle (Author), Abu, Magdalene Omoneka
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01341naa a2200289 i 4500
001 NSK01001149715
003 HR-ZaNSK
005 20220929130404.0
007 ta
008 190606s2019 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001149715 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Olapade, Abiodun Adekunle  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Evaluation of blends of wheat (Triticum aestivum) flour and African walnut (Tetracarpidium conophorum) flour in biscuit production /  |c Abiodun Adekunle Olapade, Magdalene Omoneka Abu. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: str. 249-250. 
653 0 |a Keksi  |a Brašno  |a Mješavina brašna  |a Pšenica  |a Triticum aestivum  |a Nigerijski orah  |a Tetracarpidium conophorum  |a Organoleptička svojstva 
653 5 |a Nigerija 
700 1 |a Abu, Magdalene Omoneka  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 11 (2019), 2 ; str. 245-250  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
776 0 |a Olapade, Abiodun Adekunle  |t Evaluation of blends of wheat (Triticum aestivum) flour and African walnut (Tetracarpidium conophorum) flour in biscuit production  |w nsk.(HR-ZaNSK)001064860 
981 |b B18/19 
998 |b milo2209 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/230437  |y Elektronička verzija članka