Influence of gum arabic enriched with GABA coating on oxidative damage of walnut kernels

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001131085/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
57 (2019), 4 ; str. 554-560
Glavni autori: Ebrahimzadeh, Asghar (Author), Pirzad, Farhad, Tahanian, Hamidreza, Aghdam, Morteza Soleimani
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01229naa a2200301 i 4500
001 NSK01001131085
003 HR-ZaNSK
005 20220311153228.0
007 ta
008 220311s2019 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001131085 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Ebrahimzadeh, Asghar  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Influence of gum arabic enriched with GABA coating on oxidative damage of walnut kernels /  |c Asghar Ebrahimzadeh, Farhad Pirzad, Hamidreza Tahanian and Morteza Soleimani Aghdam. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 32 jed. 
653 0 |a Orah  |a Jezgra oraha  |a Oksidacijsko oštećenje  |a Y-aminomaslačna kiselina  |a Guma arabika  |a Hranjiva vrijednost 
700 1 |a Pirzad, Farhad  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Tahanian, Hamidreza  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Aghdam, Morteza Soleimani  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 57 (2019), 4 ; str. 554-560  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
776 0 |a Ebrahimzadeh, Asghar  |t naslov  |w nsk.(HR-ZaNSK)001065315 
981 |b B13/19 
998 |b gtao2203 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/233427  |y Elektronička verzija članka