Evaluation and storage studies of sausage roll produced from wheat-tigernut flour blends

This study was carried out to investigate the effects of wheat flour substitution with tigernut flour. Brown variety of tigernut was sorted and dried in a cabinet dryer at 60°C for 72hrs and was processed into flour and blended with wheat flour at different ratios of 100:0; 90:10; 80:20; 70:30; 60:4...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079505
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
14 (2019), 3/4 ; str. 82-90
Glavni autori: Oke, Emmanuel Kehinde (Author), Idowu, Michael Ayodele, Adeola, Abiodun Aderoju, Abiola, Temitope Omuwumi, Adeniji, Ibrahim Ololade
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.3-4.5
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.3-4.5
Hrčak