Some quality attributes of complementary food produced from flour blends of orange flesh sweetpotato, sorghum, and soybean

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001078547/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
9 (2017), 2 ; str. 122-129
Glavni autori: Alawode, Ebunoluwa Kehinde (Author), Idowu, Michael Ayodele, Adeola, Abiodun Aderoju, Oke, Emmanuel Kehinde, Omoniyi, Saheed Adewale
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01297naa a2200301 i 4500
001 NSK01001078547
003 HR-ZaNSK
005 20220926171537.0
007 ta
008 201023s2017 ci a | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001078547 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Alawode, Ebunoluwa Kehinde  |4 aut 
245 1 0 |a Some quality attributes of complementary food produced from flour blends of orange flesh sweetpotato, sorghum, and soybean /  |c Ebunoluwa Kehinde Alawode, M. A. Idowu, A. [Abiodun] A. [Aderoju] Adeola, E. [Emmanuel] K. [Kehinde] Oke, S. [Saheed] A. [Adewale] Omoniyi. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 46 jed. 
653 0 |a Brašno  |a Mješavina brašna  |a Slatki krumpir  |a Sirak  |a Soja  |a Komplementarna hrana  |a Organoleptička svojstva  |a Kakvoća hrane 
700 1 |a Idowu, Michael Ayodele  |4 aut 
700 1 |a Adeola, Abiodun Aderoju  |4 aut 
700 1 |a Oke, Emmanuel Kehinde  |4 aut 
700 1 |a Omoniyi, Saheed Adewale  |4 aut 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 9 (2017), 2 ; str. 122-129  |w nsk.(HR-ZaNSK)000707531 
981 |b B20/17 
998 |b gtao2010  |b boki2010 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/191218  |y Elektronička verzija članka