Moisture sensitivity, optical, mechanical and structural properties of whey protein-based edible films incorporated with rapeseed oil

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001024243/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
54 (2016), 1 ; str. 78-89
Glavni autori: Galus, Sabina (Author), Kadzińska, Justyna
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01054naa a2200277 i 4500
001 NSK01001024243
003 HR-ZaNSK
005 20230310170822.0
007 ta
008 190319s2016 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001024243 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
080 1 |a 665  |2 2011 
100 1 |a Galus, Sabina  |4 aut 
245 1 0 |a Moisture sensitivity, optical, mechanical and structural properties of whey protein-based edible films incorporated with rapeseed oil /  |c Sabina Galus, Justyna Kadzińska. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 83 jed. 
653 0 |a Repičino ulje  |a Emulzija  |a Sirutka  |a Bjelančevine  |a Vlaga  |a Optička svojstva  |a Mehanička svojstva  |a Strukturna svojstva 
700 1 |a Kadzińska, Justyna  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 54 (2016), 1 ; str. 78-89  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B06/16 
998 |a lblo1903 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/155108  |y Elektronička verzija članka