Consumers’ preferences and composition of Livanjski cheese in relation to its sensory characteristics

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000929195/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
64 (2014), 3 ; str. 170-177
Glavni autor: Matić, Anto (-)
Ostali autori: Kalit, Samir (-), Salajpal, Krešimir, Ivanković, Stanko, agronom, Sarić, Zlatan
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01242naa a2200325 i 4500
001 NSK01000929195
003 HR-ZaNSK
005 20160331161414.0
007 ta
008 160331s2014 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000929195 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Matić, Anto 
245 1 0 |a Consumers’ preferences and composition of Livanjski cheese in relation to its sensory characteristics /  |c Anto Matić, Samir Kalit, Krešimir Salajpal, Stanko Ivanković, Zlatan Sarić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 22 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Ovčje mlijeko  |a Kravlje mlijeko  |a Livanjski sir  |a Zrenje sira  |a Senzorska svojstva  |a Zadovoljstvo potrošača  |a Obiteljska poljoprivredna gospodarstva  |a Industrijska proizvodnja 
700 1 |a Kalit, Samir 
700 1 |a Salajpal, Krešimir 
700 1 |a Ivanković, Stanko,  |c agronom 
700 1 |a Sarić, Zlatan 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 64 (2014), 3 ; str. 170-177 
981 |b B05/14 
998 |a milo160331 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=186536  |y Elektronička verzija članka