Fatty acid composition of cream fermented by probiotic bacteria

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900028/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
63 (2013), 3 ; str. 132-139
Glavni autor: Yilmaz-Ersan, Lutfiye (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 00984naa a2200277 i 4500
001 NSK01000900028
003 HR-ZaNSK
005 20150514121517.0
007 ta
008 150225s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000900028 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Yilmaz-Ersan, Lutfiye 
245 1 0 |a Fatty acid composition of cream fermented by probiotic bacteria /  |c Lutfiye Yilmaz-Ersan. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 29 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Mliječni proizvodi  |a Vrhnje  |a Probiotičke bakterije  |a Bifidobacterium lactis  |a Lactobacillus  |a Nezasićene masne kiseline  |a Plinska kromatografija 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 63 (2013), 3 ; str. 132-139 
981 |b B09/13  |p CRO 
998 |a milo150225 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=156986  |y Elektronička verzija članka