The influence of atmosphere on the oxidation of ground walnut during storage at 20 °C

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000869639/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
50 (2012), 4 ; str. 454-460
Glavni autor: Vidrih, Rajko (-)
Ostali autori: Hribar, Janez (-), Solar, Anita, Zlatić, Emil
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01003caa a2200289 i 4500
001 NSK01000869639
003 HR-ZaNSK
005 20141202073544.0
007 ta
008 130520s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000869639 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Vidrih, Rajko 
245 1 4 |a The influence of atmosphere on the oxidation of ground walnut during storage at 20 °C /  |c Rajko Vidrih, Janez Hribar, Anita Solar and Emil Zlatić. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 31 jed. 
653 0 |a Orah  |a Masne kiseline  |a Antioksidacijski potencijal 
700 1 |a Hribar, Janez 
700 1 |a Solar, Anita 
700 1 |a Zlatić, Emil 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 50 (2012), 4 ; str. 454-460 
981 |b B10/12  |p CRO 
998 |a rpeo140207 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=139085  |y Elektronička verzija članka