Impact of enzymatic hydrolized lactose on fermentation and growth of probiotic bacteria in whey

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000813663/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
61 (2011), 2 ; str. 154-160
Glavni autor: Matijević, Bojan (-)
Ostali autori: Lisak Jakopović, Katarina (-), Božanić, Rajka, Tratnik, Ljubica
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01130caa a2200313 i 4500
001 NSK01000813663
003 HR-ZaNSK
005 20230126133051.0
007 ta
008 120824s2011 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000813663 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Matijević, Bojan 
245 1 0 |a Impact of enzymatic hydrolized lactose on fermentation and growth of probiotic bacteria in whey /  |c Bojan Matijević, Katarina Lisak, Rajka Božanić, Ljubica Tratnik. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 31 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Sirutka  |a Laktoza  |a Fermentacija  |a Enzimi  |a Sirutka  |a Probiotičke bakterije  |a Bifidobakterije  |a Laktobacili 
700 1 |a Lisak Jakopović, Katarina 
700 1 |a Božanić, Rajka 
700 1 |a Tratnik, Ljubica 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 61 (2011), 2 ; str. 154-160 
981 |b B06/11  |p CRO 
998 |a tino120824 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=103068  |y Elektronička verzija članka