|
|
|
|
LEADER |
01130caa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000813663 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20230126133051.0 |
007 |
ta |
008 |
120824s2011 ci | |||| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000813663
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b hrv
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 636/637
|2 MRF 1998.
|
100 |
1 |
|
|a Matijević, Bojan
|
245 |
1 |
0 |
|a Impact of enzymatic hydrolized lactose on fermentation and growth of probiotic bacteria in whey /
|c Bojan Matijević, Katarina Lisak, Rajka Božanić, Ljubica Tratnik.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 31 jed.
|
504 |
|
|
|a Sažetak
|
653 |
|
0 |
|a Sirutka
|a Laktoza
|a Fermentacija
|a Enzimi
|a Sirutka
|a Probiotičke bakterije
|a Bifidobakterije
|a Laktobacili
|
700 |
1 |
|
|a Lisak Jakopović, Katarina
|
700 |
1 |
|
|a Božanić, Rajka
|
700 |
1 |
|
|a Tratnik, Ljubica
|
773 |
0 |
|
|t Mljekarstvo
|x 0026-704X
|g 61 (2011), 2 ; str. 154-160
|
981 |
|
|
|b B06/11
|p CRO
|
998 |
|
|
|a tino120824
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=103068
|y Elektronička verzija članka
|