The effect of oxygen transfer rate on continuous ethanol fermentation by Kluyveromyces marxianus
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000179659/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija 33 (1995), 4 ; str. 151-154 |
Glavni autor: | Hack, Catherine (-) |
Ostali autori: | Marchant, R. (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: |
LEADER | 00971caa a2200277 ir4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000179659 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
008 | 970110s1995 ci ||| ||eng | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)179863 | ||
035 | |9 (HR-ZaNSK)970110019 | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000179659 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a eng |b hrv | |
080 | |a 663.143:663.12 | ||
100 | 1 | |a Hack, Catherine | |
245 | 1 | 4 | |a The effect of oxygen transfer rate on continuous ethanol fermentation by Kluyveromyces marxianus / |c Catherine J. Hack and R. Marchant. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 9 jed | ||
504 | |a Sažetak | ||
653 | 0 | |a Alkoholno vrenje |a Kvasci, utjecaj na rast | |
700 | 1 | |a Marchant, R. | |
773 | 0 | |t Prehrambeno-tehnološka i biotehnološka revija |x 0352-9193 |g 33 (1995), 4 ; str. 151-154 |w nsk.(HR-ZaNSK)000019479 | |
932 | |a da |b znanstveni rad | ||
981 | |p CRO |z B12/95 | ||
998 | |c dkr, 970825 |c ika, 971017 | ||
886 | 0 | |2 unimarc |b 00733iaa2 2200217 450 |