Biofunctional attributes and storage study of soy milk fermented by Lactobacillus rhamnosus and Lactobacillus helveticus

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130437/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
57 (2019), 3 ; str. 399-407
Glavni autori: Mishra, Birendra Kumar (Author), Hati, Subrota, Das, Sujit, Prajapati, Jashbhai B.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01346naa a2200301 i 4500
001 NSK01001130437
003 HR-ZaNSK
005 20220308103846.0
007 ta
008 220308s2019 ci d | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001130437 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 663  |2 2011 
100 1 |a Mishra, Birendra Kumar  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Biofunctional attributes and storage study of soy milk fermented by Lactobacillus rhamnosus and Lactobacillus helveticus /  |c Birendra Kumar Mishra, Subrota Hati, Sujit Das and Jashbhai B. Prajapati. 
300 |b Graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 42 jed. 
653 0 |a Sojin jogurt  |a Fermentacija  |a Antioksidacijska aktivnost  |a Antimikrobni učinak  |a Izoflavoni  |a Lactobacillus sp. 
700 1 |a Hati, Subrota  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Das, Sujit  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Prajapati, Jashbhai B.  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 57 (2019), 3 ; str. 399-407  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
776 0 |a Mishra, Birendra Kumar  |t Biofunctional attributes and storage study of soy milk fermented by Lactobacillus rhamnosus and Lactobacillus helveticus  |w nsk.(HR-ZaNSK)001065331 
981 |b B12/19 
998 |b gtao2203 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/227294  |y Elektronička verzija članka