Structural and techno-functional properties of bovine collagen and its application in hamburgers
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130356 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 57 (2019), 3 ; str. 369-377 |
Glavni autori: | Alexandretti, Christian (Author), Verlindo, Roberto, Hassemer, Guilherme De Souza, Manzoli, Alexandra, Souza Roman, Silvane, Fernandes, Ilizandra Aparecida, Backes, Geciane Toniazzo, Cansian, Rogério Luis, Soares, Mônica Beatriz Alvarado, Schwert, Rodrigo, Valduga, Eunice |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: