Structural and techno-functional properties of bovine collagen and its application in hamburgers

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001130356
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
57 (2019), 3 ; str. 369-377
Glavni autori: Alexandretti, Christian (Author), Verlindo, Roberto, Hassemer, Guilherme De Souza, Manzoli, Alexandra, Souza Roman, Silvane, Fernandes, Ilizandra Aparecida, Backes, Geciane Toniazzo, Cansian, Rogério Luis, Soares, Mônica Beatriz Alvarado, Schwert, Rodrigo, Valduga, Eunice
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka