|
|
|
|
LEADER |
01328naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01001101035 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20220811132244.0 |
007 |
ta |
008 |
210518s2018 ci d | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)001101035
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 663
|2 2011
|
100 |
1 |
|
|a Cvetković, Ana-Marija
|4 aut
|
245 |
1 |
4 |
|a The estimation of kinetic parameters of the solid-liquid extraction process of the lavender flower (Lavandula x hybrida L.) /
|c Ana-Marija Cvetković, Tamara Jurina, Davor Valinger, Ana Jurinjak Tušek, Maja Benković, Jasenka Gajdoš Kljusurić.
|
300 |
|
|
|b Graf. prikazi.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: str. 71-72.
|
653 |
|
0 |
|a Ljekovito bilje
|a Lavanda
|a Lavandula x hybrida L.
|a Cvijet lavande
|a Eterično ulje
|a Ekstrakcija otapalima
|a Matematičko modeliranje
|a Kinetički parametri
|
700 |
1 |
|
|a Jurina, Tamara
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Valinger, Davor
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Jurinjak Tušek, Ana
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Benković, Maja
|4 aut
|
700 |
1 |
|
|a Gajdoš Kljusurić, Jasenka
|4 aut
|
773 |
0 |
|
|t Croatian journal of food science and technology
|x 1847-3466
|g 10 (2018), 1 ; str. 64-72
|w nsk.(HR-ZaNSK)000707531
|
981 |
|
|
|b B12/18
|
998 |
|
|
|b sapo2105
|
856 |
4 |
1 |
|u https://hrcak.srce.hr/200553
|y Elektronička verzija članka
|