The effect of storage on the yogurt fatty acid profile
The presented study analysed whether refrigerated storage time affects the fatty acid profile, the content of conjugated linoleic acid (CLA) and trans isomers of C18:1 and C18:2 acids in yogurts made from goat, sheep and cow milk. On the 21st day of storage, significant decreases (P<0.05) in mono...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098117 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 70 (2020), 1 ; str. 59-70 |
Glavni autori: | Paszczyk, Beata (Author), Łuczyńska, Joanna, Polak-Śliwińska, Magdalena |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0106 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0106Hrčak