Effects of starter culture and storage on volatile profiles and sensory characteristics of yogurt or cream butter
In this study volatile compounds and sensory properties of butter produced from cream or yogurt using Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis or Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris as well as a mixture of these two bacteria were investigated over 60 days. A total of 10 esters, 6...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098106 |
---|---|
Matična publikacija: |
Mljekarstvo.com 70 (2020), 3 ; str. 184-200 |
Glavni autori: | Gundogdu, Engin (Author), Cakmakci, Songul, Hayaloglu, Ali Adnan |
Vrsta građe: | e-članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0305 Hrčak |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:
Internet
https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0305Hrčak