Effects of starter culture and storage on volatile profiles and sensory characteristics of yogurt or cream butter

In this study volatile compounds and sensory properties of butter produced from cream or yogurt using Lactococcus lactis subsp. lactis biovar. diacetylactis or Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris as well as a mixture of these two bacteria were investigated over 60 days. A total of 10 esters, 6...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001098106
Matična publikacija: Mljekarstvo.com
70 (2020), 3 ; str. 184-200
Glavni autori: Gundogdu, Engin (Author), Cakmakci, Songul, Hayaloglu, Ali Adnan
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0305
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.15567/mljekarstvo.2020.0305
Hrčak