Instrumental texture and sensory evaluation of fermented dairy beverages processed with reconstituted goat whey powder and a co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001094574/Details
Matična publikacija: Mljekarstvo
68 (2018), 1 ; str. 21-29
Glavni autori: Pereira, Áurea Marcela de Souza (Author), Silva, Girlênia dos Santos, Almeida, Renata Duarte, Salles, Hévila Oliveira, Olbrich dos Santos, Karina Maria, Rolim Florentino, Eliane, Buriti, Flávia Carolina Alonso
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01615naa a2200349 i 4500
001 NSK01001094574
003 HR-ZaNSK
005 20210319125249.0
007 ta
008 210319s2018 ci ad | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)001094574 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 636/639  |2 2011 
100 1 |a Pereira, Áurea Marcela de Souza  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
245 1 0 |a Instrumental texture and sensory evaluation of fermented dairy beverages processed with reconstituted goat whey powder and a co-culture of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus casei /  |c Áurea Marcela de Souza Pereira, Girlênia dos Santos Silva, Renata Duarte Almeida, Hévila Oliveira Salles, Karina Maria Olbrich dos Santos, Eliane Rolim Florentino, Flávia Carolina Alonso Buriti. 
300 |b Ilustr., graf. prikazi. 
504 |a Bibliografija: 35 jed. 
504 |a Sažetak. 
653 0 |a Kozja sirutka  |a Zakiseljavanje  |a Mliječni napitci  |a Lactobacillus casei  |a Streptococcus thermophilus 
700 1 |a Silva, Girlênia dos Santos  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Almeida, Renata Duarte  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Salles, Hévila Oliveira  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Olbrich dos Santos, Karina Maria  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Rolim Florentino, Eliane  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
700 1 |a Buriti, Flávia Carolina Alonso  |4 aut  |9 HR-ZaNSK 
773 0 |t Mljekarstvo  |x 0026-704X  |g 68 (2018), 1 ; str. 21-29  |w nsk.(HR-ZaNSK)000011964 
981 |b B09/18 
998 |b boko2103 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/192296  |y Elektronička verzija članka