Usporedba tradicionalnog i industrijskog kajmaka s aspekta odnosa zakonodavstva

Kajmak je tradicionalni mliječni proizvod specifičnog sastava i senzoričkih svojstava, a njegova je proizvodnja zastupljena u seoskim domaćinstvima i zasniva se na tradicionalnom postupku. Tradicionalna proizvodnja kajmaka vrlo je raznolika po načinu izrade, što rezultira širokim varijacijama sastav...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001084829
Matična publikacija: Meso (Online)
22 (2020), 6 ; str. 491-499
Glavni autori: Jukić-Grbavac, Marija (Author), Puljić, Leona, Grbavac, Jozo, veterinar
Vrsta građe: e-članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31727/m.22.6.4
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31727/m.22.6.4
Hrčak