Chemical, sensory and antioxidant characteristics of Bulgarian wines from native cultivars

A study of the chemical composition, the antioxidant capacity and the sensory characteristics of three Bulgarian wines (vintage 2015) from the native cultivars Misket Vrachanski (white), Pamid (red) and Gamza (red), grown in the region of Pleven, Central Northern Bulgaria was carried out. The result...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01001079509
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam (Online)
14 (2019), 1/2 ; str. 53-58
Glavni autori: Yoncheva, Tatyana (Author), Kántor, Attila, Ivanišová, Eva, Nikolaieva, Nataliia
Vrsta građe: e-članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.1-2.1
Hrčak

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

https://doi.org/10.31895/hcptbn.14.1-2.1
Hrčak