Control of Penicillium sp. on the surface of Italian salami using essential oils

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000992713/Details
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
53 (2015), 3 ; str. 342-347
Glavni autori: Cenci, Aline Maria (Author), Lobo Ugalde, Mariane, Steffens, Juliana, Valduga, Eunice, Cansian, Rogério Luis, Toniazzo, Geciane
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01173naa a2200313 i 4500
001 NSK01000992713
003 HR-ZaNSK
005 20190530134258.0
007 ta
008 180405s2015 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000992713 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 2011 
100 1 |a Cenci, Aline Maria  |4 aut 
245 1 0 |a Control of Penicillium sp. on the surface of Italian salami using essential oils /  |c Aline Maria Cenci, Mariane Lobo Ugalde, Juliana Steffens, Eunice Valduga, Rogério Luis Cansian, Geciane Toniazzo. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 32 jed. 
653 0 |a Mesni proizvodi  |a Talijanska salama  |a Eterično ulje  |a Gljivice 
700 1 |a Lobo Ugalde, Mariane  |4 aut 
700 1 |a Steffens, Juliana  |4 aut 
700 1 |a Valduga, Eunice  |4 aut 
700 1 |a Cansian, Rogério Luis  |4 aut 
700 1 |a Toniazzo, Geciane  |4 aut 
773 0 |t Food technology and biotechnology  |x 1330-9862  |g 53 (2015), 3 ; str. 342-347  |w nsk.(HR-ZaNSK)000174173 
981 |b B10/15 
998 |a lblo1804  |a tind1804 
856 4 1 |u https://hrcak.srce.hr/145511  |y Elektronička verzija članka