Physico-chemical properties and akara making potentials of pre-processed Jack beans (Canavalia ensiformis) and cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) composite flour

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000901100/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
8 (2013), 3/4 ; str. 102-110
Glavni autor: Ayodele Mofoluke, Adediran (-)
Ostali autori: Karim, Olayinka Ramota (-), Oyeyinka, Samson Adeoye, Oyeyinka, Adewumi Toyin, Awonorin, Samuel Olusegun
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01338naa a2200313 i 4500
001 NSK01000901100
003 HR-ZaNSK
005 20150416132902.0
007 ta
008 150310s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000901100 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Ayodele Mofoluke, Adediran 
245 1 0 |a Physico-chemical properties and akara making potentials of pre-processed Jack beans (Canavalia ensiformis) and cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) composite flour /  |c Adediran Ayodele Mofoluke, Karim Olayinka Ramota, Oyeyinka Samson Adeoye, Oyeyinka Adewumi Toyin, Awonorin Samuel Olusegun. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 42 jed. 
653 0 |a Grah  |a Brašno od graha  |a Pržena hrana  |a Fizikalno-kemijska svojstva  |a Nutritivna vrijednost 
653 5 |a Nigerija 
700 1 |a Karim, Olayinka Ramota 
700 1 |a Oyeyinka, Samson Adeoye 
700 1 |a Oyeyinka, Adewumi Toyin 
700 1 |a Awonorin, Samuel Olusegun 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 8 (2013), 3/4 ; str. 102-110 
981 |b B10/13  |p CRO 
998 |a dalo150310 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=171390  |y Elektronička verzija članka