|
|
|
|
LEADER |
01338naa a2200313 i 4500 |
001 |
NSK01000901100 |
003 |
HR-ZaNSK |
005 |
20150416132902.0 |
007 |
ta |
008 |
150310s2013 ci | |0|| ||eng |
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000901100
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
042 |
|
|
|a croatica
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
1 |
|
|a 664
|2 MRF 2011.
|
100 |
1 |
|
|a Ayodele Mofoluke, Adediran
|
245 |
1 |
0 |
|a Physico-chemical properties and akara making potentials of pre-processed Jack beans (Canavalia ensiformis) and cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) composite flour /
|c Adediran Ayodele Mofoluke, Karim Olayinka Ramota, Oyeyinka Samson Adeoye, Oyeyinka Adewumi Toyin, Awonorin Samuel Olusegun.
|
300 |
|
|
|b Ilustr.
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: 42 jed.
|
653 |
|
0 |
|a Grah
|a Brašno od graha
|a Pržena hrana
|a Fizikalno-kemijska svojstva
|a Nutritivna vrijednost
|
653 |
|
5 |
|a Nigerija
|
700 |
1 |
|
|a Karim, Olayinka Ramota
|
700 |
1 |
|
|a Oyeyinka, Samson Adeoye
|
700 |
1 |
|
|a Oyeyinka, Adewumi Toyin
|
700 |
1 |
|
|a Awonorin, Samuel Olusegun
|
773 |
0 |
|
|t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
|x 1847-3423
|g 8 (2013), 3/4 ; str. 102-110
|
981 |
|
|
|b B10/13
|p CRO
|
998 |
|
|
|a dalo150310
|
856 |
4 |
2 |
|u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=171390
|y Elektronička verzija članka
|