Physico-chemical properties and akara making potentials of pre-processed Jack beans (Canavalia ensiformis) and cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) composite flour
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000901100 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 8 (2013), 3/4 ; str. 102-110 |
Glavni autor: | Ayodele Mofoluke, Adediran (-) |
Ostali autori: | Karim, Olayinka Ramota (-), Oyeyinka, Samson Adeoye, Oyeyinka, Adewumi Toyin, Awonorin, Samuel Olusegun |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: