Physico-chemical properties and akara making potentials of pre-processed Jack beans (Canavalia ensiformis) and cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) composite flour

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000901100
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
8 (2013), 3/4 ; str. 102-110
Glavni autor: Ayodele Mofoluke, Adediran (-)
Ostali autori: Karim, Olayinka Ramota (-), Oyeyinka, Samson Adeoye, Oyeyinka, Adewumi Toyin, Awonorin, Samuel Olusegun
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka