Purification and biochemical characterization of pH tolerant and acid stable α-amylase from Aspergillus oryzae JGI 21 isolated from soil

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900925/Details
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
8 (2013), 1/2 ; str. 14-20
Glavni autor: Varalakshmi, K. N. (-)
Ostali autori: Tamrakar, Bablee (-), Kumari, Kusum, Kumari, Priti, Navale, Shreya, Pokhrel, Sushil
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01251naa a2200313 i 4500
001 NSK01000900925
003 HR-ZaNSK
005 20150415115632.0
007 ta
008 150309s2013 ci | |0|| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000900925 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 1 |a 664  |2 MRF 2011. 
100 1 |a Varalakshmi, K. N. 
245 1 0 |a Purification and biochemical characterization of pH tolerant and acid stable α-amylase from Aspergillus oryzae JGI 21 isolated from soil /  |c K. N. Varalakshmi, Bablee Tamrakar, Kusum Kumari, Priti Kumari, Shreya Navale, Sushil Pokhrel. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 30 jed. 
653 0 |a Aspergillus oryzae  |a Plijesni  |a Amilaza  |a Enzimi  |a pH-vrijednost  |a Biokemijska analiza  |a Fermentacija 
700 1 |a Tamrakar, Bablee 
700 1 |a Kumari, Kusum 
700 1 |a Kumari, Priti 
700 1 |a Navale, Shreya 
700 1 |a Pokhrel, Sushil 
773 0 |t Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam  |x 1847-3423  |g 8 (2013), 1/2 ; str. 14-20 
981 |b B10/13  |p CRO 
998 |a dalo150309 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=155441  |y Elektronička verzija članka