Purification and biochemical characterization of pH tolerant and acid stable α-amylase from Aspergillus oryzae JGI 21 isolated from soil
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900925 |
---|---|
Matična publikacija: |
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam 8 (2013), 1/2 ; str. 14-20 |
Glavni autor: | Varalakshmi, K. N. (-) |
Ostali autori: | Tamrakar, Bablee (-), Kumari, Kusum, Kumari, Priti, Navale, Shreya, Pokhrel, Sushil |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: