Purification and biochemical characterization of pH tolerant and acid stable α-amylase from Aspergillus oryzae JGI 21 isolated from soil

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000900925
Matična publikacija: Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
8 (2013), 1/2 ; str. 14-20
Glavni autor: Varalakshmi, K. N. (-)
Ostali autori: Tamrakar, Bablee (-), Kumari, Kusum, Kumari, Priti, Navale, Shreya, Pokhrel, Sushil
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Elektronička verzija članka