Use of potato nitrogen concentrate in the production of [alpha]-amylase by Aspergillus oryzae

The influence of various nitrogen sources and media supplements on a-amylase (EC 3.2.1.1) formation by Aspergillus oryzae ATCC 1011 was investigated in shake flask experiments and batch fermentations. Both inorganic and organic nitrogen-containing supplements have been applied, while corn starch and...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000689707
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
45 (2007), 2 ; str. 119-125
Glavni autor: Dolnik, Marie-Astrid (-)
Ostali autori: Thaller, Eric (-), Karner, Ferdinand, Hampel, Werner A., Stifter, Ulrich, Taufratzhofer, Eduard, Wastyn, Marnik-Michel, Adamitsch, Bernhard F.
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
Predmet:
Online pristup: Digitalni arhiv mrežnih publikacija

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Digitalni arhiv mrežnih publikacija