Influence of dietary protein level on the quality of raw and cured hams of black Slavonian pigs

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000837644/Details
Matična publikacija: Stočarstvo (Zagreb)
66 (2012), 3 ; str. 177-185
Glavni autor: Senčić, Đuro (-)
Ostali autori: Samac, Danijela (-), Steiner, Zvonimir
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01079caa a2200313 i 4500
001 NSK01000837644
003 HR-ZaNSK
005 20150113095935.0
007 ta
008 130325s2012 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000837644 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 636/637  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Senčić, Đuro 
245 1 0 |a Influence of dietary protein level on the quality of raw and cured hams of black Slavonian pigs /  |c Đuro Senčić, Danijela Samac, Zvonimir Steiner. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 14 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Svinje  |a Crna slavonska svinja  |a Kvaliteta mesa  |a Tov  |a Proteini  |a Autohtone pasmine 
653 5 |a Hrvatska 
700 1 |a Samac, Danijela 
700 1 |a Steiner, Zvonimir 
773 0 |t Stočarstvo (Zagreb)  |x 0351-0832  |g 66 (2012), 3 ; str. 177-185 
981 |b B02/12  |p CRO 
998 |a tino130325 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=143726  |y Elektronička verzija članka