Percepcija o HACCP normama i razina kvalitete implementacije HACCP-a u struci
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000824190/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Acta turistica nova 5 (2011), 1 ; str. 95-118 |
Glavni autor: | Bošnjak, Mirko, ekonomist, 1957- (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | hrv eng |
Predmet: |
LEADER | 01148caa a2200289 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000824190 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20121121102404.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 121121s2011 ci ||| ||hrv | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000824190 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 1 | |a hrv |a eng | |
042 | |a croatica | ||
044 | |a ci |c hr | ||
080 | |a 664 |2 MRF 1998. | ||
080 | |a 640.4 |2 MRF 1998. | ||
100 | 1 | |a Bošnjak, Mirko, |c ekonomist, |d 1957- | |
245 | 1 | 0 | |a Percepcija o HACCP normama i razina kvalitete implementacije HACCP-a u struci = |b Perception of HACCP standards and the quality of HACCP implementation in the profession / |c Mirko Bošnjak. |
246 | 3 | 1 | |a Perception of HACCP standards and the quality of HACCP implementation in the profession |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografske bilješke na kraju teksta ; bibliografija: 16 jed. | ||
546 | |a Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku | ||
653 | 0 | |a HACCP norme |a Prehrambeni proizvodi |a Kontrola kvalitete |a Ugostiteljsko-turistička djelatnost | |
773 | 0 | |t Acta turistica nova |x 1846-4394 |g 5 (2011), 1 ; str. 95-118 | |
981 | |b B09/11 |p CRO | ||
998 | |a dalo121121 |