Purification, composition and antioxidant activity of polysaccharides from wolfberry, cherry, kiwi and cranberry fruits

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000790176/Details
Matična publikacija: Croatian journal of food science and technology
2 (2010), 1 ; str. 9-17
Glavni autor: Fan, Huiping (-)
Ostali autori: Mazza, Giuseppe, biotehnolog (-), Liao, X.
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01179caa a2200313 i 4500
001 NSK01000790176
003 HR-ZaNSK
005 20160705145417.0
007 ta
008 111214s2010 ci | |||| ||eng
035 |a (HR-ZaNSK)000790176 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 0 |a eng  |b hrv 
042 |a croatica 
044 |a ci  |c hr 
080 |a 615  |2 MRF 1998. 
080 |a 664  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Fan, Huiping 
245 1 0 |a Purification, composition and antioxidant activity of polysaccharides from wolfberry, cherry, kiwi and cranberry fruits /  |c Huiping Fan, Giuseppe Mazza, X. Liao. 
300 |b Ilustr. 
504 |a Bibliografija: 36 jed. 
504 |a Sažetak 
653 0 |a Voće  |a Vučje bobice  |a Goji bobice  |a Trešnja  |a Kivi  |a Aktinidija  |a Brusnica  |a Purifikacija  |a Polisaharidi  |a Antioksidacijsko djelovanje 
700 1 |a Mazza, Giuseppe,  |c biotehnolog 
700 1 |a Liao, X. 
773 0 |t Croatian journal of food science and technology  |x 1847-3466  |g 2 (2010), 1 ; str. 9-17 
981 |b B11/10  |p CRO 
998 |a rado111214  |c vol1o130115 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=89739  |y Elektronička verzija članka