Purification, composition and antioxidant activity of polysaccharides from wolfberry, cherry, kiwi and cranberry fruits
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000790176/Details |
---|---|
Matična publikacija: |
Croatian journal of food science and technology 2 (2010), 1 ; str. 9-17 |
Glavni autor: | Fan, Huiping (-) |
Ostali autori: | Mazza, Giuseppe, biotehnolog (-), Liao, X. |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: |
Voće
> Vučje bobice
> Goji bobice
> Trešnja
> Kivi
> Aktinidija
> Brusnica
> Purifikacija
> Polisaharidi
> Antioksidacijsko djelovanje
|
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
LEADER | 01179caa a2200313 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | NSK01000790176 | ||
003 | HR-ZaNSK | ||
005 | 20160705145417.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 111214s2010 ci | |||| ||eng | ||
035 | |a (HR-ZaNSK)000790176 | ||
040 | |a HR-ZaNSK |b hrv |c HR-ZaNSK |e ppiak | ||
041 | 0 | |a eng |b hrv | |
042 | |a croatica | ||
044 | |a ci |c hr | ||
080 | |a 615 |2 MRF 1998. | ||
080 | |a 664 |2 MRF 1998. | ||
100 | 1 | |a Fan, Huiping | |
245 | 1 | 0 | |a Purification, composition and antioxidant activity of polysaccharides from wolfberry, cherry, kiwi and cranberry fruits / |c Huiping Fan, Giuseppe Mazza, X. Liao. |
300 | |b Ilustr. | ||
504 | |a Bibliografija: 36 jed. | ||
504 | |a Sažetak | ||
653 | 0 | |a Voće |a Vučje bobice |a Goji bobice |a Trešnja |a Kivi |a Aktinidija |a Brusnica |a Purifikacija |a Polisaharidi |a Antioksidacijsko djelovanje | |
700 | 1 | |a Mazza, Giuseppe, |c biotehnolog | |
700 | 1 | |a Liao, X. | |
773 | 0 | |t Croatian journal of food science and technology |x 1847-3466 |g 2 (2010), 1 ; str. 9-17 | |
981 | |b B11/10 |p CRO | ||
998 | |a rado111214 |c vol1o130115 | ||
856 | 4 | 2 | |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=89739 |y Elektronička verzija članka |