Purification, composition and antioxidant activity of polysaccharides from wolfberry, cherry, kiwi and cranberry fruits
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000790176 |
---|---|
Matična publikacija: |
Croatian journal of food science and technology 2 (2010), 1 ; str. 9-17 |
Glavni autor: | Fan, Huiping (-) |
Ostali autori: | Mazza, Giuseppe, biotehnolog (-), Liao, X. |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: |
Voće
> Vučje bobice
> Goji bobice
> Trešnja
> Kivi
> Aktinidija
> Brusnica
> Purifikacija
> Polisaharidi
> Antioksidacijsko djelovanje
|
Online pristup: |
Elektronička verzija članka |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: