CCP (Critical Control Point) u postupku implementacije HACCP-a (Hazard Analysis and Critical Control Point) u hotelsko-ugostiteljskim objektima RH

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000732722/Details
Matična publikacija: Acta turistica nova
3 (2009), 1 ; str. 163-181
Glavni autor: Bošnjak, Mirko, ekonomist, 1957- (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: hrv
eng
Predmet:
Online pristup: Elektronička verzija članka
LEADER 01485caa a2200289 ir4500
001 NSK01000732722
003 HR-ZaNSK
005 20150204145924.0
007 ta
008 100409s2009 ci ||| ||hrv
035 |9 (HR-ZaNSK)735339 
035 |a (HR-ZaNSK)000732722 
040 |a HR-ZaNSK  |b hrv  |c HR-ZaNSK  |e ppiak 
041 1 |a hrv  |a eng 
042 |a croatica 
080 |a 659  |2 MRF 1998. 
100 1 |a Bošnjak, Mirko,  |c ekonomist,  |d 1957- 
245 1 0 |a CCP (Critical Control Point) u postupku implementacije HACCP-a (Hazard Analysis and Critical Control Point) u hotelsko-ugostiteljskim objektima RH =  |b Critical Control Point (CCP) in the process of implementing the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) in hospitality facilities in the Republic of Croatia /  |c Mirko Bošnjak. 
246 3 1 |a Critical Control Point (CCP) in the process of implementing the Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) in hospitality facilities in the Republic of Croatia 
300 |b Ilustr. 
500 |a Tekst usporedo na hrv. i engl. jeziku 
504 |a Bibliografske bilješke na kraju teksta ; bibliografija: 15 jed 
653 0 |a CCP  |a HACCP  |a Potpuno upravljanje kvalitetom  |a Hotelsko-ugostiteljski objekti 
773 0 |t Acta turistica nova  |x 1846-4394  |g 3 (2009), 1 ; str. 163-181  |w nsk.(HR-ZaNSK)000630592 
981 |b B01/09  |p CRO 
998 |a dalo100409  |c zvdo120412 
856 4 2 |u http://hrcak.srce.hr/index.php?show=clanak&id_clanak_jezik=67727  |y Elektronička verzija članka