Effect of medium composition on commercially important alkaline protease production by Bacillus licheniformis N-2
Sažetak: U radu je istražena proizvodnja proteaze s pomoću alkalofilnog soja bakterije Bacillus licheniformis N-2 u 50 mL podloge sastava (u g/L): glukoza 10,0; sojina sačma 10,0; K2HPO4 3,0; MgSO4·7H2O 0,5; NaCl 0,5 i CaCl2·2H2O 0,5; pH=10. Dodatkom raznih izvora ugljika i dušika u obliku finih pra...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717050 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 4 ; str. 388-394 |
Glavni autor: | Nadeem, Muhammad (-) |
Ostali autori: | Qazi, Javed Iqbal (-), Baig, Shahjahan, Syed, Qurat-ul-Ain |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: