Effect of medium composition on commercially important alkaline protease production by Bacillus licheniformis N-2

Sažetak: U radu je istražena proizvodnja proteaze s pomoću alkalofilnog soja bakterije Bacillus licheniformis N-2 u 50 mL podloge sastava (u g/L): glukoza 10,0; sojina sačma 10,0; K2HPO4 3,0; MgSO4·7H2O 0,5; NaCl 0,5 i CaCl2·2H2O 0,5; pH=10. Dodatkom raznih izvora ugljika i dušika u obliku finih pra...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717050
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 4 ; str. 388-394
Glavni autor: Nadeem, Muhammad (-)
Ostali autori: Qazi, Javed Iqbal (-), Baig, Shahjahan, Syed, Qurat-ul-Ain
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology