Succinate dehydrogenase activity assay in situ with blue tetrazolium salt in crabtree-positive Saccharomyces cerevisiae strain
Sažetak: U ovom je istraživanju razvijen spektrofotometrijski postupak određivanja aktivnosti sukcinat-dehidrogenaze u soju Saccharomyces cerevisiae osjetljivom na azid. Propusnost stanica kvasca za 0,05 %-tni digitonin omogućila je ispitivanje enzimske aktivnosti toga soja in situ. U prisutnosti fe...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000717034 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 4 ; str. 376-380 |
Glavni autor: | Kregiel, Dorota (-) |
Ostali autori: | Berlowska, Joanna (-), Ambroziak, Wojciech |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: