Physicochemical properties of edible and preservative films from chitosan / cassava starch/gelatin blend plasticized with glycerol
Sažetak: Lijevanjem su dobiveni jestivi filmovi od kitozana, škroba manioke i želatine;;plastificirane glicerolom, a primjenom metode odzivnih površina ispitan je utjecaj masenog udjela škroba manioke (50, 100 i 150 g/100 g kitozana), želatine (0, 25 i 50 g/100 g kitozana) i glicerola (21, 42 i 63 g...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716684 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 3 ; str. 262-269 |
Glavni autor: | Zhong, Qiu-Ping (-) |
Ostali autori: | Xia, Wen-Shui (-) |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: