Physicochemical properties of edible and preservative films from chitosan / cassava starch/gelatin blend plasticized with glycerol

Sažetak: Lijevanjem su dobiveni jestivi filmovi od kitozana, škroba manioke i želatine;;plastificirane glicerolom, a primjenom metode odzivnih površina ispitan je utjecaj masenog udjela škroba manioke (50, 100 i 150 g/100 g kitozana), želatine (0, 25 i 50 g/100 g kitozana) i glicerola (21, 42 i 63 g...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716684
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 3 ; str. 262-269
Glavni autor: Zhong, Qiu-Ping (-)
Ostali autori: Xia, Wen-Shui (-)
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology