Statistical optimization of α-galactosidase production in submerged fermentation by Streptomyces griseoloalbus using response surface methodology
Sažetak: Primjenom metodologije odzivnih površina optimirana je proizvodnja a-galaktozidaze s pomoću novog soja aktinomiceta Streptomyces griseoloalbus u pokusima na tresilici. Primjenom Plackett-Burmanova statističkog plana ispitan je utjecaj varijabli na proizvodnju a- galaktozidaze. Od jedanaest...
Permalink: | http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716305 |
---|---|
Matična publikacija: |
Food technology and biotechnology 46 (2008), 2 ; str. 171-177 |
Glavni autor: | Anisha, Grace Sathyanesan (-) |
Ostali autori: | Sukumaran, Rajeev Kumar (-), Prema, Parukuttyamma |
Vrsta građe: | Članak |
Jezik: | eng |
Predmet: | |
Online pristup: |
Food technology and biotechnology |
Održavanje sustava u tijeku
Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.
Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru: