Biotechnological utilisation of fusel oil, a food industry by- product

Sažetak: Patočno je ulje („fusel oil“) nusproizvod destilacije, a njegov je glavni sastojak izoamilni alkohol čijom esterifikacijom nastaju esteri. U ovom je radu ispitana esterifikacija oleinske kiseline s izoamilnim alkoholom u n-heptanu pomoću lipaze B izolirane iz kvasca Candida antarctica (prep...

Full description

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000716102
Matična publikacija: Food technology and biotechnology
46 (2008), 1 ; str. 44-50
Glavni autor: Nemestothy, Nandor (-)
Ostali autori: Gubicza, Laszlo (-), Feher, Erika, Belafi-Bako, Katalin
Vrsta građe: Članak
Jezik: eng
Predmet:
Online pristup: Food technology and biotechnology

Održavanje sustava u tijeku

Sustav je trenutačno nedostupan zbog održavanja.

Zapisi o posjedovanju i primjercima trenutačno nisu dostupni. Za više informacija kontaktirajte osoblje knjižnice ili pošaljite upit administratoru:

informacijski.centar@nsk.hr

Internet

Food technology and biotechnology