|
|
|
|
LEADER |
01195nam a2200301 i 4500 |
001 |
NSK01000321834 |
003 |
HR-ZaNSK |
008 |
020723s1996 ci a m 000 0 hrv |
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)322181
|
035 |
|
|
|9 (HR-ZaNSK)420723103
|
035 |
|
|
|a (HR-ZaNSK)000321834
|
040 |
|
|
|a HR-ZaNSK
|b hrv
|c HR-ZaNSK
|e ppiak
|
041 |
0 |
|
|a hrv
|b eng
|
044 |
|
|
|a ci
|c hr
|
080 |
|
|
|a 637.4.07(043.2)
|
100 |
1 |
|
|a Šimić, Jure,
|c veterinar
|
245 |
1 |
0 |
|a Istraživanje uvjeta proizvodnje te mikrobiološke ispravnosti jajnog melanža :
|b stručno magistarska rasprava /
|c Jure Šimić.
|
260 |
|
|
|a Zagreb :
|b J. Šimić,
|c 1996.
|e ([s. l. :
|f s. n.])
|
300 |
|
|
|a 62 lista :
|b graf. prikazi ;
|c 30 cm.
|
500 |
|
|
|a Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zavod za higijenu i tehnologiju animalnih namirnica
|
502 |
|
|
|a Mag. rad, Vet. fak., Zagreb, 1996
|
504 |
|
|
|a Bibliografija: listovi 55-59
|
504 |
|
|
|a Summary: The investigation of conditions for production and microbiological quality of the liquid whole eggs
|
981 |
|
|
|p CRO
|r HRB1996
|
998 |
|
|
|n DCR
|m vhop0208
|c sdih0302
|
852 |
4 |
|
|j DCR-ZG-604/02
|
876 |
|
|
|e DCR
|a 604/2002
|
886 |
0 |
|
|2 unimarc
|b 00971nam0 2200241 450
|