Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu

Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/nsk.NSK01000203397/Similar
Glavni autor: Katanec, Vladimir (-)
Ostali autori: Erak, Šime (-)
Vrsta građe: Knjiga
Jezik: hrv
Impresum: Zagreb : Progres, 1997.
Predmet:

APA stil citiranja

Katanec, V., & Erak, Š. (1997). Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu: Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu. Zagreb: Progres.

Chicago stil citiranja

Katanec, Vladimir, and Šime Erak. Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu: Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu. Zagreb: Progres, 1997.

MLA stil citiranja

Katanec, Vladimir, and Šime Erak. Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu: Normativi utroška namirnica i pića i vođenje kuhinje u ugostiteljstvu. Zagreb: Progres, 1997.